Sale!

SET TENXHERESH INOX

6,990 L

 •  Set Tenxheresh Inoksi  Prodhim dhe Dizajn Gjerman 
 • ⚠️ 100% origjinale me GARANCI ⚠️
 • 🥘 Seti vjen me 4 tenxhere dhe 2 tigane
 • 🍝 Materiali origjinal i inoksit ben te mundur shperndarjen e nxehtesise ne te gjithe enen
 • ➡️ Ky set #Fantastik perbehet nga 4 tenxhere dhe 2 tigane :
 • 1️⃣ Tenxhere me diameter 24 cm , 6.6 liter
 • 2️⃣ Tenxhere me diameter 20 cm , 3.9 liter
 • 3️⃣ Tenxhere me diameter 18 cm , 2.9 liter
 • 4️⃣ Tenxhere me diameter 16 cm , 2.1 liter
 • 5️⃣ Tigan me diameter 24 cm , 3.4 liter
 • 6️⃣ Tigan i thelle me diameter 16 cm , 2.1 liter
 • ⚠️ Mund te perdoren ne soba me korent , qeramike , induksion dhe soba me gaz ⚠️
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

SET TENXHERESH INOX

6,990 L

198 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.