Set tenxheresh me 5 pjese

7,000 L

Materialet: Premium 304# S.S, Celik inox
Tepsi: 16*9cm 1.8L me kapak
Tavë: 24*14cm 6.3L me kapak
Tigan: 24*5.5cm 2.5L pa kapak
Shkalla matëse: Po

🚚Dergesa ne te gjithe Shqiperine, porosit online tani.

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni
në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Set tenxheresh me 5 pjese

7,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.