VGR 011

3,990 L

  • – Leve me kercitje nga 0-2 mm
  • – Kreher me masa 3,6,9,12 mm
  • – Motorr Dc Pivot 4.8 volt
  • – Fuqia 9 watt
  • – 7000 rpm
  • – Me korent ose me Karikim
  • – Dhembza celiku
  • – Garanci 1 Vit
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

VGR 011

3,990 L

Out of stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.