Sale!

Vgr navigator

1,990 L

Makine Professionale
VGR NAVIGATOR💥

SPECIFIKAT:
• Model: V-050
• Përdorimi i kohës: 100 minuta
• 3 koka te ndryshme

• Fuqia: 5W
• Koha e ngarkimit: 75 minuta

Makina qethese me teha shume te mprehte dhe nje perfornace te larte qethjeje.✂✂
✂4 krehera 1.5 mm,3mm,6mm,9mm.
✂Buton on/off
✂Vaj dhe Furce pastrimi

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Vgr navigator

1,990 L

99 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.