Sale!

VGR PROFESIONAL V-116

2,500 L

  • BATERI LITHIUM
  • 👉ME ZERO TE THEKSUAR
  • 👉KOKE CELIKU
  • 👉3 ORE KARIKIM I PLOTE
  • 👉200 MIN PUNIM
  • 👉LEVE ME GRADIM 0.5MM,1MM,1.5MM,2MM
  • 👉6500 RPM
  • 👉4 KREHERA ME MASA 3MM,6MM,10MM,13MM
  • 👉KORENT/KARIKIM
  • 👉1 VIT GARANCI
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

VGR PROFESIONAL V-116

2,500 L

50 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.