Arnica Bora
Arnica Bora
Arnica Bora
Arnica Bora

Arnica Bora

Regular price Lek 22,000.00 Sale price Lek 16,500.00
Tax included.

Fshesë me korrent Arnica Bora 5000

E pajisur me filter uji i cili ju ndihmon të grumbulloni lehtësisht papastërtitë dhe pluhurin nga të gjitha llojet e dyshemesë falë karakteristikave të tij funksionale dhe dizajnit të dobishëm.

Fshesë me fuqi 2400 W siguron përdorim praktik pasi nuk kërkon qese pluhuri dhe procese të zëvendësimit të filtrit me sistemin e tij të patentuar të filtrit.

Lehtesisht mund të hiqni filtrin HEPA 13 të produktit dhe ta lani atë.

Koka të ndryshme të aparateve për pastrim e bëjnë më të lehtë pastrimin e perdeve, dyshemeve të forta dhe kolltuqeve

E pajisur me rregullator per fuqinë e thithjes sipas nevojave tuaja falë butonit në trup.

Kablloja prej 6 metrash e produktit grumbullohet lehtësisht me anë të një kutie automatike .

Kundër alergjisë me certifikatën e saj ECARF, Arnica Bora 5000 jo vetëm që grumbullon pluhur dhe papastërti, por ndryshon edhe ajrin ku ju pastroni.

TE DHENA TEKNIKE

Fuqia 2400 W
• Tub me fund te ngushte
• Furça për perde
• Aparatet e pastrimit të sediljeve
• filtri Hepa 13
• Rregullimi elektronik i fuqisë thithëse
• Furça mini turbo
• 360 grade kokë foleje e rrotullueshme zorrë speciale prej çeliku
• Me rrota gome të trasha
• Pedal, maja për pastrimin e bazës metalike
• Maja e parketit dhe e fortë e dyshemesë
• Tub i thithjes teleskopik i patentuar
• Sistemi special i patentuar i filtrit të ujit
• Mbledhesi automatik i kabllove
• Furça Turbo
• Sistem i dyfishte ciklonik
• Parfum aromatik që ndryshon ajrin e dhomës tuaj
• Kabllot: 6 m