Bellissima creator
Bellissima creator
Bellissima creator
Bellissima creator
Bellissima creator

Bellissima creator

Regular price Lek 9,600.00
Tax included.

 • Pjaster flokesh Bellissima Style Creator B6 200
 • Nje pjaster profesionale e cila perdoet per drejtimin e flokeve, apo edhe per te krijuar kacurela
 • E dizajnuar me pllaka qeramike dhe titaniumi per te mbrojtur floket dhe per tu dhene atyre shkelqim.
 • Pllakat ofrojne nje mbyllje te sigurt per te realizuar drejtimin me te mire te flokeve.
 • - 5 nivele te temperatures
 • - Kontroll mbi temperaturen 150°C-230°C 
 • - Efekt jonizues per mbrojtjen e flokeve
 • - Sistem te shpejte ngrohje, gati ne pak sekonda
 • - Kabull elastik, ne menyre qe te lehtesoje perdorimin
 • - Fikje automatike pas 60 sekondash nese ju nuk e perdorni
 • -1 Vit garanci