Bellissima Professional P2 2200
Bellissima Professional P2 2200
Bellissima Professional P2 2200
Bellissima Professional P2 2200
Bellissima Professional P2 2200

Bellissima Professional P2 2200

Regular price Lek 5,990.00
Tax included.

  • Tharese flokesh profesionale e markes Imetec Bellissima modeli P2 200
  • Me fuqi 2200W ultra e fuqishme qe siguron nje rezultat te mahnitshem
  • Eshte me ngjyre te zeze dhe shoqerohet me difuzor
  • Forma e kokes prodhon dalje te madhe ajri gje qe e ben stilimin dhe tharjen e flokeve me efektive
  • Me teknologji ION  qe zvogelon efektin elektrostatik ne floke dhe ruan lageshtine natyror gjate tharjes