Berese buke First Austria
Berese buke First Austria
Berese buke First Austria
Berese buke First Austria
Berese buke First Austria

Berese buke First Austria

Regular price Lek 11,900.00
Tax included.

 

  • Mund te pergatise cdo lloj buke dhe brumi me ane te 12 programeve te saj.
  • Mund te zgjidhni nivele dhe formate te ndryshme,duke e mbajtur buken te ngrohte deri ne nje ore.
  • Fuqia 850 W