Berse buke Russell Hobbs
Berse buke Russell Hobbs
Berse buke Russell Hobbs
Berse buke Russell Hobbs
Berse buke Russell Hobbs

Berse buke Russell Hobbs

Regular price Lek 14,900.00
Tax included.

  • Berese Buke Russell Hobbs
  • 2 vite garanci
  • Ne me pask se 1 ore ju mund te pergatisni lloje te ndryshme buke per nje familje mesatare dhe jo vetem buke por edhe brumin per pica.
  • Brenda 55 minutave buka juaj eshte gati.
  • Kjo makineri ka nje ekran te vogel LCD ne te cilen shfaqet ora dhe programimi i zgjedhur.
  • Ne pjesen e siperme te kapakur eshte nje dritare e vgel ne te vilen mund te shikoni ecurine e procesit.
  • Ne brendesi te makinerise gjejme dhe nje vaskete ne te cilen vendosen perberesit dhe brumi.
  • Makineria ka 12 programe per brumerat si dhe 3 nivele pjekjeje.
  • manual per dorimi dhe receta te gjitha ne shqip