Blender dore dsp inox
Blender dore dsp inox
Blender dore dsp inox

Blender dore dsp inox

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

Me fuqi 300W për një miksim të mirë të produkteve tuaja.
Çelik dhe inoks i dyfishtë.
Me një nivel shpejtësie dhe tension 220-240V .
Për miksime me vlera ushqyese që nuk duhet të mungojnë në tryezën tuaj.