Blender DSP 2në1

KJ2003
Blender DSP 2në1

KJ2003

Blender DSP 2në1 KJ2003

Regular price Lek 5,490.00
Tax included.

Pajisje DSP me 2 funksione: Blender dhe grirëse farash.

Fuqia 350 Watt
Nivelet e Shpejtësisë 2 Nivele
Lloji i Teheve Inoks
Kapaciteti 1.5 L
Garancia 1 vit
Lloji i Tasit Qelqi
Pesha 3 Kg
Materiali Metal
Permasat 22cm x 42cm x 22cm