Cronier detailer
Cronier detailer
Cronier detailer

Cronier detailer

Regular price Lek 3,990.00 Sale price Lek 2,990.00
Tax included.

🇩🇪 CRONIER DETAILER ®️ 🇩🇪
Gold & Silver

➖ E vetmja makin rroje 0 mm
➖ Me korent dhe me karikim
➖ 3 krehera 0.5 mm , 1 mm , 1.5 mm
➖ Perfekte per vijezime
➖ 2 nivele shpejtsie