Depilator Boxili  3 & 1
Depilator Boxili  3 & 1
Depilator Boxili  3 & 1
Depilator Boxili  3 & 1

Depilator Boxili  3 & 1

Regular price Lek 1,790.00
Tax included.

 

Depilator Roxili 3 & 1shume cilesor me 3  koka te ndryshme nga te cilat dy koka jane per depilim dhe nje koke per kujdesin ndaj kembeve .

Per te pasur gjithnje lekure te bukur dhe te lemuar. Me bateri te rikarikueshme, e cila ju lejon ta perdorni makinen pa nevoje per energji elektrike deri ne 45 minuta.

Fuqia: 3 Wat.

Voltazhi: 220-240V