Depilator BRAUN 3410
Depilator BRAUN 3410
Depilator BRAUN 3410
Depilator BRAUN 3410

Depilator BRAUN 3410

Regular price Lek 5,990.00
Tax included.

  • Eleminon qimet qe nga rrenja duke sigururar keshtu nje lekure te lemuar per me shume se 3 jave.
  • Redukton dhimbjen qe shkaktohet nga depilimi,fale kokave te vogla masazhuese.
  • Drita Led ben te mundur evidentimin edhe te qimeve me te imta, per nje depilim sa me perfekt.
  • Gjithashtu ne paketim vjen dhe Bikin Trimmer per zonat delikate.