Depilator Braun SE5-511 per Kembet, Trupin dhe Bikinin
Depilator Braun SE5-511 per Kembet, Trupin dhe Bikinin
Depilator Braun SE5-511 per Kembet, Trupin dhe Bikinin
Depilator Braun SE5-511 per Kembet, Trupin dhe Bikinin
Depilator Braun SE5-511 per Kembet, Trupin dhe Bikinin

Depilator Braun SE5-511 per Kembet, Trupin dhe Bikinin

Regular price Lek 8,990.00
Tax included.

  • Depilator per trupin i markes Braun , model SE5-511 per kembet, trupin dhe pjesen e bikinit
  • Depilon ne siperfaqe te lageshta dhe te thata
  • Me 3 koka levizese dhe brisqe prerese me rrotullim  qe perstaten me siperfaqen e lekures  duke e depiluar ate pa dhimbje dhe ne menyre perfekte
  • Vjen se bashku me 3 koka prerese te llojeve te ndryshme, me karikuesen dhe furcen pastruese
  • Me dy nivele shpejtesie dhe dhe dy funksione, prerje dhe depilim total me rrenje
  • Depilatori ka nje drite e cila mundeson nje shikim me te qarte gjate procesit te punes
  • E mban lekuren e bute edhe pas per shkak te menyres se depilimit pa dhimbje
  • Pasrohet lehte dhe pa shume mundim
  • garanci 1 vit