Depilator Braun Silk Epil 1370
Depilator Braun Silk Epil 1370
Depilator Braun Silk Epil 1370
Depilator Braun Silk Epil 1370

Depilator Braun Silk Epil 1370

Regular price Lek 3,990.00
Tax included.

  • Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj.
  • Heq qimet edhe ne gjatesi 0.5mm.
  • Dizenjuar enkas per cdo pjese te trupit
  • Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.
  • Koka mund te hiqet dhe te lahet pa u demtuar.
  • Lekure e bute dhe e kuruar.
  • Ne paketim do gjeni edhe furcen per pastrimin e depilatorit dhe karikuesin.
  • Punon vetem i vene ne prize.
  • Garancu 1 vit