Depilator dhe masazhator  5 ne 1 DSP 8003
Depilator dhe masazhator  5 ne 1 DSP 8003
Depilator dhe masazhator  5 ne 1 DSP 8003
Depilator dhe masazhator  5 ne 1 DSP 8003
Depilator dhe masazhator  5 ne 1 DSP 8003
Depilator dhe masazhator  5 ne 1 DSP 8003

Depilator dhe masazhator 5 ne 1 DSP 8003

Regular price Lek 3,490.00
Tax included.

Depilator dhe masazhator  5 ne 1 DSP 8003

Nje pajisje multifunksionale per kujdesin personal qe cdo femer duhet ta kete. E pajisur me 5 koka te ndryshme, kjo pajisje sherben si depilator, si masazhator,si pastrues fytyre dhe ka koke per pedikyr. Ne nje paketim shume elegant, e pershtatshme edhe per dhurate.

Me bateri te rikarikueshme.

Me 5 koka te ndryshme:
koke per depilim me ckulje
koke per depilim/rroje te zonave intimeve 
koke masazhimi
koke furce per pastrimin e fytyres
koke kundra kallove dhe per kujdesjen ndaj kembeve