Depilator Gemei 4n1
Depilator Gemei 4n1
Depilator Gemei 4n1
Depilator Gemei 4n1

Depilator Gemei 4n1

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

  •  Nga 4,990 leke
  •  Vetem per 2.500 leke
  • 1- Koke per shkulje me rrenje 
  • 2- Koke per prerje 
  • 3 - koke per kallot , indet e vdekura 
  • 4- koke per lemimin e thonjve
  •  2 nivele shpejtesie
  •  36 piskatore per shkulje me rrenje
  •  Nuk e demton , nuk e irriton lekuren
  •  Perdoret me korent dhe karikim