Depilator gemei 7003
Depilator gemei 7003
Depilator gemei 7003
Depilator gemei 7003

Depilator gemei 7003

Regular price Lek 5,990.00 Sale price Lek 2,990.00
Tax included.

 •  DEPILATOR 5n1 AKSESORË 
 • Rezistente ndaj Ujit 
 • Depilatori Gemei me 5 koka në një aparat të vetëm me - GARANCI 1 VIT - 
 • Kokë e gjerë me 32 piskatore për shkulje efikase dhe pa irritime
 • Kokë me prerje enkas për bikini
 • Kokë për pastrimin e kallove e bute
 • Kokë per pastrimin e kallove e ashper
 • Kokë për rroje
 • Makina mund të përdoret me korent dhe me karikim
 • E pajisur me bateri lithium ( 1 orë pune për një orë karikim )
 • Me 2 nivele shpejtsie
 • E pajisur me dritë led
 • GARANCIA 1 VIT 
 • Çfarë mund tju duhet tjetër