depilator gm 3061
depilator gm 3061
depilator gm 3061
depilator gm 3061

depilator gm 3061

Regular price Lek 2,990.00
Tax included.

  •  DEPILATOR 4n1 AKSESORË 
  •  Rezistente ndaj Ujit 
  •  Kokë e gjerë me 32 piskatore për shkulje efikase dhe pa irritime 
  •  Kokë me prerje 
  •  Kokë për pastrimin e kallove
  •  Kokë shkulje per bikini
  •  Makina mund të përdoret me korent dhe me karikim 
  •  E pajisur me bateri lithium ( 1 orë pune për një orë karikim )
  •  Me 2 nivele shpejtsie
  •  GARANCIA 6 MUAJ