Depilator HP6423/00
Depilator HP6423/00
Depilator HP6423/00
Depilator HP6423/00

Depilator HP6423/00

Regular price Lek 5,990.00
Tax included.

  • Nje depilator dhe epilator qe kujdeset per lekuren tuaj.
  • Heq qimet edhe ne gjatesi 0.5mm.
  • Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.
  • 2 shpejtesi veprimi.
  • Koka te levizshme te cilat ju mundesojne nje pastrim te thjeshte.
  • Ne paketim do gjeni edhe nje furce te vogel per me shume higjiene.
  • garanci 1 vit