Depilator Keda  2 ne 1 KD-191A
Depilator Keda  2 ne 1 KD-191A
Depilator Keda  2 ne 1 KD-191A
Depilator Keda  2 ne 1 KD-191A

Depilator Keda 2 ne 1 KD-191A

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

  • Depilator Keda  2 ne 1 KD-191A
  • Depilator me dy koka i pershtatshem per bikini, krahe dhe kembe
  • Paketimi permban gjithashtu karikues dhe furce pastrimi
  • 2 nivele shpejtesie.
  • Ngjyrat e disponueshme:e kuqe dhe lejla