Depilator per qimet dhe pushin e fytyres Alizz RA-6888

Depilator per qimet dhe pushin e fytyres Alizz RA-6888

Regular price Lek 1,590.00
Tax included.

  • Nje depilator i cili do tju zgjidhe problemin me pushin dhe qimet e padeshiruara ne fytyre, pa e irrituar ate.
  • Ne paketim perfshihet  depilatori, karikuesi, nje pako me fije peri si dhe nje pako me puder  per te qetesuar lekuren pas depilimit.