Depilator Philips BRE610/00
Depilator Philips BRE610/00
Depilator Philips BRE610/00
Depilator Philips BRE610/00
Depilator Philips BRE610/00
Depilator Philips BRE610/00
Depilator Philips BRE610/00
Depilator Philips BRE610/00
Depilator Philips BRE610/00

Depilator Philips BRE610/00

Regular price Lek 8,990.00
Tax included.

 • Depilator Philips BRE610/00
 • Depilator Philips i cili ju ndihmon te keni nje lekure te lemuar ne cdo kohe.
 • Perdoret ne lekure te thate ose ne te lagur
 • Marka: Philips
 • Modeli: BRE610/00
 • Numri i piskatoreve: 17
 • Me 2 nivele shpejtesie
 • Me 1 koke
 • Ngjyra: E bardhe
 • Koka e depilatorit mund te lahet edhe me uje te rrjedheshem.
 • Pesha: 449 g
 • Ne paketim permban furce pastrimi dhe aksesor per masazhim te lekures
 • Garanci 2 vite