Depilator Philips BRE 224
Depilator Philips BRE 224
Depilator Philips BRE 224
Depilator Philips BRE 224
Depilator Philips BRE 224

Depilator Philips BRE 224

Regular price Lek 3,990.00
Tax included.

 • Lufta kunder qimeve nuk do te jete nje pune e perditshme, depilatori Philips BRE 224 eshte mjaft efektiv.  
 • Ka 21 pickatore celiku
 • Heq ne rrenje qimet dhe nuk acaron lekuren tuaj.
 • Lekura mbetet e bute dhe e paster 3 deri ne 4 jave.
 • Mund te perdoret ne te gjitha pjeset e trupit tuaj, edhe ne pjesen e bikinit 
 • Ka dy shpejtesi te mundshme per pjeset e ndryshme te trupit
 • Depilatori ka forma ideale per nje depilim sa me efektiv
 • Ne paketim ka keto aksesore: depilatorin, karikuesin dhe furcen e pastrimit. 
 • Depilatori punon me korent.
 • Produkt Origjinal Philips. 
 • garanci 1 vit