DOUBLE PAN DESSINI
DOUBLE PAN DESSINI
DOUBLE PAN DESSINI
DOUBLE PAN DESSINI

DOUBLE PAN DESSINI

Regular price Lek 4,990.00 Sale price Lek 2,490.00
Tax included.

  • Tigan dysh dessini
  • Me material rezistent granit qe nuk ngjit
  • Masa 36 cm
  • 🎁gomine rezerve🎁
  •  Ushqimi nuk tymoset dhe nuk digjet 
  •  Nuk do te keni me nevoje ta trazoni ushqimin, pasi me kete tigan mjafton ta ktheni ne anen tjeter.
  • Me doreza me magnet per puthitje perfekte