Dsp 90286
Dsp 90286
Dsp 90286
Dsp 90286

Dsp 90286

Regular price Lek 2,990.00
Tax included.

  • Makine qethese Professional DSP.
  • Makina qethese me teha shume te mprehte dhe nje perfornace te larte qethjeje.✂✂
  • ✂3 koka prerje nga 1 mm deri ne 3mm.
  • ✂Buton on/off
  • ✂Vaj dhe Furce Pastrimi
  • Ekran dixhital per tregimin e xhirove te makines