Dsp kj 1043

Dsp kj 1043

Regular price Lek 7,000.00 Sale price Lek 3,500.00
Tax included.

Shtrydhese agrumesh 130 watt

Site inox 

Hedhja e lengut direkt ne gote .

Super e shpejte dhe e lehte per tu lare.

Doreze per mbajtjen e frutit cka mundeson dhe nje shtrydhje me te shpejte dhe efikase.

Kembe antislip.