Dsp Shaver
Dsp Shaver
Dsp Shaver
Dsp Shaver
Dsp Shaver
Dsp Shaver

Dsp Shaver

Regular price Lek 3,490.00
Tax included.

SHAVER DSP
🏅🏅🏅🏅🏅

PER NJE PASTRIM PERFEKT PER FLOKET APO MJEKREN

E VLEFSHME PER PERDORIM PROFESIONAL

PROJEKTUAR PER TE OFRUAR NJE PERFORMANCE SUPER TE LARTE

KY MODEL SIGURON NJE RROJE PRECIZE DHE NJE ESTITKE SHUME TERHEQESE

PLLAKE ME VESHJE ARI E CILA NUK LEJON ASNJE LLOJ ACARIMI EDHE NE LEKUREN ME TE NDJESHME

EKRAN DIXHITAL ME TREGUES PER NIVELIN E BATERISE

ME RREGULLATOR PER XHIROT E MOTORRIT NGA 5500 -7000 RPM

ME BATERI LITHIUM

DERI NE 90 MINUTA KARIKIM