DSP90232
DSP90232
DSP90232
DSP90232

DSP90232

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

 • Makine Qethje dhe Rroje
 • Profesionale me Karikim
 • 1 vit garanci
 • Koke zero e theksuar
 • Perfekte per vijezime
 • Nivel 0mm,1mm,2mm ne trup te makines
 • 2 krehera me shkalle 3-6mm dhe 9-12 mm
 • Motorr pivot DC 3volt
 • Fuqia 3 watt
 • Koha e karikim 2 ore
 • Koha e perdorimit 75 min