Ekspres kafeje First Austria FA-5476-1
Ekspres kafeje First Austria FA-5476-1
Ekspres kafeje First Austria FA-5476-1
Ekspres kafeje First Austria FA-5476-1

Ekspres kafeje First Austria FA-5476-1

Regular price Lek 15,990.00 Sale price Lek 11,990.00
Tax included.

  • Ekspres kafeje First Austria FA-5476-1
  • Fuqia 1050 Watt
  • Tensioni 220 Volt
  • Presioni pompes 15 Bar
  • Filtra per nje ose dy filxhane kafeje
  • Dimensionet 18.5 cm / 27 cm / 29 cm
  • Mund te pregatisni me shkum qumeshti ose pluhur qumeshti ekspresin.
  • Perdorimi me kafe te bluar dhe jo me kapsula qe gjenden me veshtiresi
  • Makina aktivizohet fal butonave dhe nuk do gjeni veshtiresi ne perdorim