Expres delonghi ec156 b

Expres delonghi ec156 b

Tax included.

 • Me kafe te bluar dhe bustinë,
 • Sistem kapucino manual,
 • Funksion vetfikje,
 • Sistem pastrimi,
 • Rregullator avulli/temperature,
 • 1 Luge , 1 site dyshe, 1 site per bustine,
 • Buton on/off
 • FUQI: 1100 W
 • KONTROLLI: Manual
 • PRESIONI POMPES: 15.6 bar
 • KAPACITETI: 1 L
 • GARANCIA: 12 Mua