Express Delonghi ec153b
Express Delonghi ec153b
Express Delonghi ec153b

Express Delonghi ec153b

Regular price Lek 16,990.00 Sale price Lek 13,990.00
Tax included.

 • Dizenjuar për të bërë një kafe fantastike në shtepine tuaj.
 • Beni kapuçino të përsosur me një shtresë të pasur dhe të butë, në sajë të përzierjes së përsosur të avullit, ajrit dhe qumështit.
 • Garanci 1 vit
 • Kaldaja me çelik inox.
 • Rezervuar i tejdukshëm i ujit (kapaciteti: 1 l.).
 • Sistemi i vetë-mbushjes nënkupton se makina është gjithmonë e gatshme për përdorim.
 • 'Cappuccino System': ajo përzihet me avull, ajër dhe qumësht, duke prodhuar një pudër të pasur dhe të butë për kapuçinën te madhe.
 • Çelësi i vetëm përzgjedhës për on / off, ekspres dhe cappuccino me ndriçues tregues.
 • 2 termostate të ndara për të kontrolluar temperaturën e ujit dhe avullit.
 • Emetim i rregullueshëm i avullit.
 • Tabaka e heqjes së çastit.
 • Sistemi anti drip.