Express DSP

Express DSP

Regular price Lek 10,900.00
Tax included.

 

  • Nje ekspres i sofistikuar dhe elegant
  • Pergatit njekohesisht dy kafe
  • Material inoksi lehtesisht i pastrueshem
  • Luge funksionale per ngjeshjen e kafese
  • Luget lahen lehtesisht me uje te bollshem.
  • Gjithashtu mund te krijoni shkume ose te ngrohni qumesht per makiato.
  • Fuqia 850 watt
  • Presioni 15 bar
  • Permasat 21.5 x 25 x 28.8 cm