Express sonifer 3528
Express sonifer 3528
Express sonifer 3528
Express sonifer 3528
Express sonifer 3528
Express sonifer 3528

Express sonifer 3528

Regular price Lek 9,990.00
Tax included.

 

🔴Super #Ekspresi qe do te deshironit te gjithe
📌I vetmi me kafe te hapur, dhe cilesine e jashtezakonshme qe ofron.
📌850 watt
📌15 bar
📌pesha 3.2 kg
📌 kapaciteti ujit 1.6 litra
📌kordoni 1 meter

Super i thjeshte ne perdorim
👌Beni:
📌kafe ekspres
📌kafe me qumesht
📌shkume qumeshti
📌kapucino
📌kakao
📌salep
-dhe cdo pije te nxehte