Express sonifer 3539

Express sonifer 3539

Regular price Lek 12,000.00
Tax included.

Ekspres Kafe 3 në 1 SONIFER
Bejeni kafen vete ne shtepi per te rritur cilesine dhe sigurin e kafes qe ju pini!

Ekspresi me i ri i cili perdoret me 3 lloje kafesh

1. Me kafe te hapur te bluar per ekspres
2. Me kapsula Dolce Gusto
3. Me kapsula Nespreso

Teper i thjeshte ne perdorim
Nxehet per 3 minuta

Super i pershtatshem per shtepi, zyra, klinika, hotele, show roome