FINAL SHAVER
FINAL SHAVER
FINAL SHAVER
FINAL SHAVER
FINAL SHAVER
FINAL SHAVER

FINAL SHAVER

Regular price Lek 3,490.00
Tax included.

 

  • PER NJE PASTRIM PERFEKT PER FLOKET APO MJEKREN
  • E VLEFSHME PER PERDORIM PROFESIONAL
  • PROJEKTUAR PER TE OFRUAR NJE PERFORMANCE SUPER TE LARTE
  • KY MODEL SIGURON NJE RROJE PRECIZE DHE NJE ESTITKE SHUME TERHEQESE
  • PLLAKE ME VESHJE ARI E CILA NUK LEJON ASNJE LLOJ ACARIMI EDHE NE LEKUREN ME TE NDJESHME
  • ME BATERI LITHIUM
  • DERI NE 90 MINUTA KARIKIM