Friteze DSP KB-2002
Friteze DSP KB-2002
Friteze DSP KB-2002

Friteze DSP KB-2002

Regular price Lek 3,990.00
Tax included.

  • Friteze shume cilesore e markes DSP, per te skuqur patate apo ushqime te tjera.
  • Pastrohet lehtesisht, dhe ka material qe nuk ngjit.
  • Me nje dizajn elegant me ngjyre te  bardhene forme katrore.
  • Hapje e menjehershme permes nje butoni ne pjesen e perparme.
  • Me 4 nivele te ndryshme temperature.
  • Me kapacitet 1.5 L.
  • Fuqia: 1400 W