Friteze First Austria 
Friteze First Austria 
Friteze First Austria 
Friteze First Austria 

Friteze First Austria 

Regular price Lek 3,490.00
Tax included.

  • Skuq ushqimet tuaja me pak vaj dhe nuk lejon qe te humbin vlerat ushqyese 
  • material inox super cilesore.
  • kapaciteti:1,5 litra.
  • fuqia 900W.
  • tregues energjie.
  • frekuenca 50HZ.
  • tensioni:220-240V.
  • drit per treguesin e temperatures.
  • pastrohet lehtesisht.