Friteze Grand GR-206

Friteze Grand GR-206

Regular price Lek 4,990.00
Tax included.

  • Friteze shume cilesore me kapacitet 2.5 lt.
  • Material qe nuk ngjjit, dhe e pajisur me termostat per temperature deri ne 190 °C d Funksion sigurie per fikjen. 
  • Me drite treguese kur vaji eshte i nxehte dhe gati per skuqjen
  • Tas i cmontueshem qe mund te lahet kollaj