Fshese Korenti e markes Fantom

Fshese Korenti e markes Fantom

Regular price Lek 12,990.00 Sale price Lek 9,900.00
Tax included.

 • Depozite plastike e cila punon me uje
 • Kapaciteti i ujit 7-9 litra
 • Ndersa kapaciteti i grumbullimit te papastertive 15 litra
 • Zbrazje të shpejtë dhe të lehtë e depozites plastike
 • Me fuqi normale 1400 W dhe max 2200 W
 • Me sistem shume te mire per thithjen e papastertive edhe ne zonat me te veshtira per tu arritur
 • Ngjyre e kuqe forme cilindrike
 • Rrota te medha te zeza per prakticitet ne levizje.
 • Me furçë per parket
 • Kabell me gjatesi 5 m
 • Mund te perdoret ne tapete dhe siperfaqe te ndryshme
 • Redukton alergjite ne ambjent.