Fshese korenti nga DSP modeli KD2014
Fshese korenti nga DSP modeli KD2014
Fshese korenti nga DSP modeli KD2014
Fshese korenti nga DSP modeli KD2014

Fshese korenti nga DSP modeli KD2014

Regular price Lek 6,990.00
Tax included.

 • Fshese korenti nga DSP modeli KD2014 
 • Fuqia 1400W me kabull 2.9 metra
 • Fshesa punon filter depozite me kapacitet mbajtes 2 liter.
 • Me buton per hapjen dhe mbylljen e depozites per pastrim
 • Depozita plastike lahet me uje dhe rivendoset lehtesisht
 • Tubi teleskopik material metalike (40+40 cm)
 • Me furce per pastrimin e tapeteve dhe siperfaqeve te tjera plastike
 • Permasat: 320x300mm. Ngjyre a e zeze me te kuqe
 • Nuk ben zhurme dhe eshte sghume praktike per perdorim te perditshem
 • Performance e larte thithje fale teknologjigjes Multi-Cyclone
 • Mjafton te kaloni nje here fshesen dhe dyshemeja eshte e paster
 • Furce shtese per pastrimin e siperfaqeve te siperme.