Fshese me korent DSP KD2007

Fshese me korent DSP KD2007

Regular price Lek 7,990.00
Tax included.

  • Nje fshese me korent shume cilesore e markes DSP, e cila punon ne siperfaqe te thate e te lagesht.
  • Kursen energji dhe eshte shume praktike ne perdorim.