Fshese me korent Fuego modeli XD4514Q
Fshese me korent Fuego modeli XD4514Q
Fshese me korent Fuego modeli XD4514Q
Fshese me korent Fuego modeli XD4514Q

Fshese me korent Fuego modeli XD4514Q

Regular price Lek 6,990.00 Sale price Lek 4,990.00
Tax included.

  • Me depozite qese qe ka kapacitet mbajtes 2 litra
  • Fuqia e motorrit 2000W ndersa fuqia thithese 250W
  • Me filter te tipit Hepa dhe gjatesi kordoni 5 metra me funksion mbledhje 
  • Nuk ben shume zhurme, niveli maksimal i saj eshte 80dBa
  • Fshesa është një paisje gjerësisht e perdorur, me format specifike bën të mundur pastrimin (pavarësisht nga pozicioni dhe materiali).
  • Eshtë e përshtatur për ambiente dhe hapesira ku është ei vështirë depertimi.