Fshese me uje First Austria FA-5546-3
Fshese me uje First Austria FA-5546-3
Fshese me uje First Austria FA-5546-3
Fshese me uje First Austria FA-5546-3

Fshese me uje First Austria FA-5546-3

Regular price Lek 11,900.00
Tax included.

 

 • Fuqia 2200W
 • Tensioni 230V
 • Niveli i zhurmave 50 Hz
 • Gjatesia e kabullit 5 meter
 • Sistem per fryrje dhe thithje
 • Ngjurat Gri dhe e Kuqe si ne foto
 • Aksesoret si ne foto
 • Tubi metalik
 • Pastrim me uje
 • Depozita e papastertive 6 Litra
 • Perdorimi me 1.5 - 2 Litra uje