GEEMY 595
GEEMY 595
GEEMY 595
GEEMY 595
GEEMY 595

GEEMY 595

Tax included.

  • Makinë rroje&qethje 3 në 1 e vetemja qe kap 0 mm
  • 👌 Me 2 bateri 🔋🔋
  • 👉 Kokë të dyfishtë për prerje 0 për trupin
  • 👉 Kokë për qethjen dhe stilimin e flokëve
  • 👉 Kokë për pastrimin e hundës dhe veshit
  • 🎁 Vaj dhe furçë për pastrim të përfshira
  • 👍🏻 Lehtësisht e pastrueshme me ujë të rrjedhshëm
  • 👉🏻 Punon me bateri të rikarikueshme
  • 👉🏻 Koha e karikimit të plotë: 8 orë
  • 👉🏻 Koha e përdorimit: 70 min