Gemei 6050
Gemei 6050
Gemei 6050
Gemei 6050
Gemei 6050

Gemei 6050

Regular price Lek 3,000.00 Sale price Lek 1,500.00
Tax included.

Modeli me i kerkuar per momentin

Super e imet vetem 0.1 mm
Super silent
Koke e gjere T
Me karikim dhe korent
Me 3 krehera 1mm,2mm,3mm
Aksesore vaj dhe furce
E pershtatshme per 0 gap

Per info ose porosi kontaktoni ne 0694270864 whatsapp/viber

Adresa :rruga Cameria , brenda tregut Cam ,Tirane .