Gemei 7008
Gemei 7008
Gemei 7008
Gemei 7008
Gemei 7008

Gemei 7008

Regular price Lek 5,000.00 Sale price Lek 2,500.00
Tax included.

  • Depilator Gemei 7008
  • 2 ne 1
  • Koke per shkulje 
  • Koke per prerje 
  • Punon me korent dhe karikim 
  • Garancia 1 vit 
  • Kundra ujit
  • Bateri lithium
  • 1 ore karikim 1 ore pune 
  • Koke e gjere per nje depilim te thelle