Gemei GM-570
Gemei GM-570
Gemei GM-570
Gemei GM-570
Gemei GM-570

Gemei GM-570

Tax included.

  • Makine qethese dhe rroje Gemei 7 ne 1 GM-570
  • Nje makine qethese dhe rroje e markes Gemei  me 7 aksesore te ndryshem.
  • E pershtatshme per qethje, rruatje dhe trimer per hunden dhe veshet. Me 4 koka te ndryshme per rroje dhe qethje si dhe me 3 krehra te madhesive te ndryshme per te ralizuar stilimin ideal.
  • Me bateri te rikarikueshme
  • Koha e karikimit te plote: 5 ore
  • Punon 40 min me bateri.
  • Perfshin koka per gjatesi te ndryshme, koke trimer, koke per rruatje, vaj dhe furce pastrimi, si dhe krehra.
  • Drite LED qe tregon mbarimin e karikimit.